top of page

IFO - Idretts Fritids Ordning

Påmelding til IFO skoleåret 2023/2024 er endelig åpnet


Vi kan endelig skrike høyt og fortelle at vi skal starte med IFO fra og med høsten 2023.
Vi har noen hovedfokus som er viktige for oss. SUNT KOSTHOLD, AKTIVITETSTILBUD MED KVALITET og MESTRINGSFØLELSE.


Målet vårt er at barnet kommer hjem fra IFO, og gleder seg allerede til neste dag eller neste uke. Vårt ønske er at barnet kommer hjem fra IFO og kan forklare mor og far hva hun/han har lært.
Hos oss skal barnet ditt få prøvd seg på ulike sporter, dans, kunst og kreative oppgaver. Vi skal i tillegg ha uteaktiviteter om været tillater det.
 
Ønsker du å melde ditt barn på IFO hos oss eller har du spørsmål? Send mail til ifo.kristiansandjudo@gmail.com  eller ring IFO på tlf. 41550166.

Vær rask å sikre plass til barnet ditt i dag, da vi har begrenset plass! Kun 15 plasser per dag


Om IFO
Visjonen og tanken rundt IFO er å skape gode aktivitetsmiljø i nærområdet, og en plattform for å skape aktivitet, samhold blant barn i bydga. Vi ønsker å skape en felles arena for sosialisering av barn på tvers av skolene/trinnene i lokalmiljøet.
IFO-treningene skal gjenkjennes av indre motivasjon, mestring og aktivitetsglede. Hovedfokuset er at barnene hver uke kan velge mellom å ha ulike sporter/aktiviteter hver uke. Dette kommer ann på hvor mange som ønsker å starte hos oss.
Vår IFO har en begrensing på 15 barn pr. dag. Det vil være utdannet pedagoger til stede hver dag. Vi kommer til å bruke SPOND appen for å registrere alle barnene og her bli beskjeder til foreldre sendt ut. Viktig at alle foreldre som har barn på IFO laster ned appen. Dette er platformen for kommunikasjon mht allergier, dokumenter og oppdatering av timeplan.


Vi ønsker å:
Ønske å gi barn fra 1.- 4.klasse et variert aktivitetstilbud som foregår rett etter skolen
Stimulere til gode holdninger når det gjelder trening/aktivitet, skolearbeid, kosthold, samhold og respekt for andre.
Tilby et solid og godt måltid som skal gi gode kostholdsvaner.
Tilrettelegge variert tilbud av aktivitet i tråd med retningslinjer til Norges Idrettsforbund og Kristiansand judo.


Hvordan søker jeg barnet mitt inn i IFO
Som tidligere nevnt har vi begrenset plasser så sikr deg plass så tidlig du kan. Du kan søke på plass ved å sende en mail til: ifo.kristiansandjudo@gmail.com.
Påmeldingsfrist er 1.juni 2023.

Følgende informasjon må med:
- Barnets navn, adresse, fødselsdato, skole

- Foresattes navn, telefon og mail
- Hvilke dager det søkes om
- Om henteordning ønskes.
- Fullt navn (slik det står i passet) og personnummer (11 sifre) til foresatt som skal ha faktura - informasjonen trengs til innrapportering til Skatteetaten for pass og stell av barn.
- Andre opplysninger, allergier og evt andre hensyn som de ansatte burde ha.


Du kan søke om plass 1, 2, 3, 4 eller 5 dager per uke (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag).
Vi gjør oppmerksom på at dette bare er en søknad og at du vil få hurtig svar fra oss om dere får innvilget plass eller ikke.

Aktivitetspedagoger:
Eulicer Rennie Perez (Bachelorgrad i fleridrett med hovedfokus på Judo) er utdannet gymlærer og har lang erfaring både med barn og unge. Som pedagog er Eulicer svært opptatt av mestring og disiplin. Han ønsker at barnet skal ha lært noe etter hver trening. Undervisningen hans består av mye lek som fører til at barna syns sporten er moro, men likevel viktig med hensyn til progresjon. Han har drevet Kristiansand judo siden 2016 og er grunnlegger av klubben. Han er opprinnelig fra Cuba og liker å bruke ulike pedagogiske metoder for at undervisningen skal være moro, hensiktsmessig og gi mestringsfølelse.

Hilde Engebø Perez er har bachelorgrad i fra balletthøyskolen i Oslo. Hun har i tillegg PPU (pedagogikk). Hun har også etterutdannelse fra både Flamenco og Royal academy of dance.
Hun har flere års erfaring med undervisning i skoleverket og på private ballettskoler.
I undervisningen er hun opptatt av mestring, kvalitet og respekt for dansefaget. Hun jobber til daglig som klassisk ballett pedagog for barn helt ned i 4 års alderen.
Hun har mye danseleker, «dansekonkurranser» og mye moro i danseundervisningen. Dette ønsker hun sterkt å dele med alle barna på IFO.  

Åpningstider og årsplan
Vi har åpent mandag til fredag etter skoleslutt til kl. 16:30.
IFO har åpent alle ukedager mellom 14.august og 30. juni (med unntak av romjul, påske. Dager når skolen har stengt (følger skoleruta til Kristiansand kommune).
Stengt 01. - 31. juli (faktureres ikke).
 Stengt romjul og påske (faktureres som fulle mnd.).
Stengt røde dager og to/tre planleggingsdager i året.

Vinterferie og høstferie lager vi alternative timeplaner/opplegg Dette kommer vi tilbake til!

Priser:
Prisene er justert i takt med prisene på SFO i Kristiansand kommune.
1 dag: 1086,-
2 dager: 1841,-
3 dager: 2574,-
4 dager: 3306,-
5 dager: 3621,-
Delt plass (50%): 1 974,-

Vi gir 15 % søskenmoderasjon.


Fakturering:

Fakura sendes hver mnd i spond appen med forfall rundt 12.hver mnd.

Eks. på timeplan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk å ta med riktig tøy til de ulike aktivitetene. Tøy kan oppbevares i lokalet. Judodrakter, treningstøy og skotøy.


Til oppstart får alle påmeldte utdelt:
- Egen flaske
- T-shirt
- Oppbevaringsboks
 

Ifo timeplan eks.png

Our Story

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does, and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers, and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery, or video for even more engagement.

Meet The Team

Our Clients

bottom of page